NEW MAXIMUS 125 Euro 4

Nový produkt

Skladem

47 796 Kč bez DPH
57 833 Kč

Typ motoru 4-taktní jednoválec
Chlazení vzduchem
Objem válce 124,6 cm3
Maximální výkon 5,6/7300 kW/ot.min
Maximální rychlost 85 km/h
Startování elektrické
Brzdy přední/zadní kotouč / kotouč, parkovací brzda zadního kola
Pneu přední/zadní 120/80–14 / 130/60-13
Přímé vstříkování EFI

Skútr New Maximus = velký pohodlný cestovní skútr na 14 ti /13 ti palcových kolech. Přední ochranné plexisklo má na svědomí dobře vyvážený posed a zamezuje přímému náporu vzduchu do obličeje řidiče. Na úkor velkého rozměru stroje, jenž budí respekt, je skútr náležitě vyvážen. Výsledkem je, že se na komunikaci chová zcela spolehlivě a sebejistě. Skútr zvládnou řídit rovněž osoby nemající značné zkušenosti s řízením velkých motorek.
K řízení je zapotřebí pouze řidičcké oprávnění skupiny B. Skútr je osazen čtyřtaktním motorem o obsahu 125 ccm s výkonem 6,0 kw při 7150 ot.
Tyto atrubity spolehlivě dovedou skútr rozpohybovat snadno do rychlosti 85 km/hod. i ve dvou osobách v lehce kopcovitém terénu.
Hodí se však i do většího města, kde je nutné rychle a bezpečně manévrovat. Podstatnou výhodou je velmi snadné parkování.
Přední i zadní kolo je osazeno kotoučovou brzdou s asistentem ABS, což je zárukou bezpečného zastavení. Pohodlné startování je zajištěno elektrickým startérem. V případě nouze je reálné nastartovat nohou.
Osvětlení je zajištěno automatickým spouštěním při startu skútru, což je maximálně bezstarostnou záležitostí pro řidiče. Bezpečné zastavení je jištěno parkovací brzdou zadního kola, která se snadno ovládá páčkou pod řidítky.
Nízké náklady na provoz činí ze skútru New Maximus správnou volbu při rozhodování o jeho koupi.

nebo nás kontaktujte