MUSTANG 125 Euro 4

Nový produkt

Skladem

36 565 Kč bez DPH
44 244 Kč

Skútr Mustang je pohodlný, lehce ovladatelný skútr s přímým vstřikováním Delphi. Dále je skútr vybaven duálním brzdovým systémem s asistentem brzdného účinku a automatickým spuštěním světel při startu.

Typ motoru 4-taktní
Chlazení vzduch
Objem válce 124,6 ccm
Přímé vstřikování Delphi
Maximální výkon 6,2/7500 kW/ot.min
Maximální rychlost 85 km/h
Startování elektrické / nožní
Brzdy přední/zadní kotouč / kotouč
Pneu přední/zadní 120/70-14
Objem palivové nádrže 5,7 l
Spotřeba 2,8 l/100 km
Délka 1970 mm, Šířka 665 mm, Výška 1100 mm
Hmotnost 112 kg
Nosnost 150 kg.

Skútr Mustang vyniká snadnou ovladatelností na 14 ti palcových kolech. Rovnou plochu podlahy ocení osoby, které mají problémy přesunout nohy přes spojovací střední tunel či potřebují převážet nákupní tašku u nohou. Vyšší posed se postará o lepší rozhled a příjemnou stabilitu při jízdě i v rámci nerovnoměrného terénu. Skútr má ke své konstrukci připevněn nosič, který umožňuje montáž odkládacího kufru. Čtyřtaktní vzduchem chlazený motor o výkonu 6,2 kW při 7500 ot. je schopen bez problémup dostat Mustang na rychlost 85 km/hod. Ve velice krátkém časovém intervalu a jeho snadná ovladatelnost jej dovede proplétat ve velmi rušném městském provozu a taktéž i na běžných silnicích.
Ostře řezané tvary přední části skútru jsou v kontextu se současným designovým trendem a umocňují osobitost skútru i jeho majitele. Přední maska je doplněna LED světlem pro denní svícení. Přední i zadní kolo je osazeno kotoučovou brzdou s asistentem ABS pro bezpečné zastavení. Pro snadné startování je k dispozici elektrický startér. Taktéž je možno využít v případě nouze startování nohou. Osvětlení skútru je řešeno automatickým spouštěním při startu skútru, řidič se tak o nic již nemusí starat. Skútr Mustang je ideální pro řidiče, kteří preferují spolehlivý stroj s nízkými náklady na provoz.

nebo nás kontaktujte