Grande Porto 125 Euro 4

Nový produkt

Skladem

33 798 Kč bez DPH
40 896 Kč

**Nové Grande Porto EURO 4** splňuje nové přísné emisní limity. Motor je doplněn o přímé vstřikování paliva. Dále je skútr vybaven duálním brzdovým systémem s asistentem brzdného účinku a automatickým spuštěním světel při startu.

Typ motoru 4-taktní
Chlazení vzduch
Objem válce 124,6 ccm
Maximální výkon 5,7/7500 kW/ot.min
Maximální rychlost 80 km/h
Startování elektrické / nožní
Brzdy přední/zadní kotouč / kotouč
Pneu přední/zadní 130/60–13
Objem palivové nádrže 5,5 l
Spotřeba 2,8 l/100 km
Délka 2010mm, Šířka 690 mm, Výška 1220 mm
Hmotnost 125 kg
Nosnost 150 kg.


Skútr Grande Porto je velice snadno ovladatelný.
Skútr na 13 ti palcových kolech. Přední ochranné plexisklo zpříjemňuje jízdní vlastnosti dobře vyváženého posedu a eliminuje přímý nápor vzduchu do obličeje řidiče. Na první pohled nepřehlédnutelný robustní stroj, který však bez problému může ovládat lehce i žena díky jeho relativně nízké hmotnosti, kteráčiní 125 kg.
Skútr je osazen čtyřtaktním motorem o obsahu 125 ccm s výkonem 5,7 kw při 7500 ot. Parametry, které efektivně dovedou skútr rozpohybovat do rychlosti 80 km/hod. i ve dvou osobách v lehce kopcovitém terénu. Uplatnění najde však i ve větším městě, kde je potřeba rychle a bezpečně manévrovat a hlavní výhodou je jeho snadné parkování. Přední i zadní kolo je osazeno kotoučovou brzdou s asistentem ABS pro bezpečné zastavení.
Skútr má ke své konstrukci připevněn prostorný nosič, který umožňuje montáž odkládacího kufru o objemu až 46 litrů. Ten je schopen s opěrkou vytvořit pohodlné opěrátko pro spolujezdce. Pro pohodlné startování je k dispozici elektrický startér a ve stavu nouze je reálné nastartování i nohou. Osvětlení skútru je provedeno automatickým spouštěním při samotném startu, řidič se tedy nemusí starat o jejich zapnutí. Nízké náklady na provoz jsou jednou z mnoha předností skútru Grande Porto.
Jedná se správnou volbu při rozhodování při jeho koupi.

nebo nás kontaktujte