Torino ZZ EURO 4

Nový produkt

Skladem

31 553 Kč bez DPH
38 179 Kč

Skútr Torino ZZ je nový skútr dravého sportovního designu posazeného na 12 ti palcová kola. Jeho sportovní vzhled přímo napovídá o jeho využití. Skútr je určen osobám, které mají rády vítr ve vlasech a rychlejší dravější jízdu. Čtyřtaktní vzduchem chlazený motor o výkonu 6,3 kW při 7500 ot. posune Torino ZZ na rychlost 85 km/hod. ve velmi krátkém čase a jeho snadná ovladatelnost jej dovede proplétat v hustém městském provozu ale i na běžných silnicích. Jeho rychlost je potom doplněna i nízkou provozní hmotností, která je 104 kg.
Torino ZZ je vybaveno doplňkovým LED svícením, které podtrhuje dravý vzhled skútru z přední strany. Přední i zadní kolo jsou osazeny kotoučovou brzdou s asistentem ABS pro bezpečnější zastavení doplněné duálním systémem. Pro pohodlné startování je k dispozici elektrický startér a v nouzi je možné nastartovat i nohou. Osvětlení skútru je provedeno automatickým spouštěním při startu skútru, řidič se tedy nemusí starat o jejich zapnutí.
Torino ZZ je určen spíše mladším, sportovně laděným uživatelům, kteří hledají rychlý a spolehlivý stroj s nízkými náklady na provoz.

nebo nás kontaktujte