TARGET 600i IRS 4x4

Nový produkt

Skladem

154 455 Kč bez DPH
186 890 Kč

Velmi kvalitně vybavená čtyřkolka s pohonem 4x4, atraktivním designem a silným sportovním espritem kombinuje výhody sportovních a užitkových čtyřkolek. Optimalizovaný podvozek poskytne sportovní řádění v terénu, ale díky přiřaditelnému pohonu předních kol zvládá Target stejně dobře i těžkou práci. Lze se s ním bez problému pustit do terénů, na které sportovní čtyřkolky se zadním náhonem nemohou. Nad průměrem své třídy vyniká Target designem, obratností, příjemným ovládáním, robustností, spolehlivostí a vynikajícím poměrem ceny, kvality a užitné hodnoty. Spolehlivé startování, optimální výkon a vysoký točivý moment v každé nadmořské výšce zajišťuje elektronické vstřikování paliva Siemens.

Základem modelu je zcela nový kapalinou chlazený motor 600 ccm, do kterého inženýři firmy TGB vložili množství moderních technologií včetně nové čtyřventilové hlavy nebo kombinovaného chlazení kapalinou a olejem se dvěma samostatnými chladiči. Elektronické vstřikování paliva Siemens zaručuje vysoký výkon, tažnou sílu a točivý moment ve všech otáčkách, spolehlivé startování v létě i v zimě, snížené emise a nízkou spotřebu paliva.Špičkovou průchodnost terénem zajišťuje moderní plně nezávislé zavěšení všech kol iRS, široký rozchod, vysoká světlá výška a elektricky připojitelný pohon předních kol 2x4/4x4 pouhým stisknutím tlačítka na řídítkách. V nejtěžším terénu navíc oceníte rychle pracující elektrickou uzávěrku předního diferenciálu, která zajišťuje maximální trakci. Komfortně nastavený podvozek je odpérovaný vysoce kvalitními hydraulickými jednotkami EVO s progresivně vinutými pružinami s nastavitelným předpětím.

Výkonný tříkotoučový hydraulický brzdový systém s vrtanými kotouči a velkým brzdným výkonem vám dá jistotu a důvěru při posouvání vašich jezdeckých limitů nebo při jízdě s přívěsem. Brzdy s pancéřovanými hadičkami umožňují citlivé dávkování a dokonalou kontrolu brzdného účinku.Sportovní design modelu Target je nejen atraktivní, ale i vysoce funkční. I přes sportovní střih poskytuje Target výbornou ochranu před odletujícím blátem. Domů se tak i z blátivého výletu vrátíte čistí. A když zapadne slunce, vysokovýkonné dvojité projektorové světlomety vám vždy spolehlivě ukáží cestu domů. Atraktivní LED blikače zaujmou na první pohled a jsou velmi dobře viditelné.Přesné informace kdykoli potřebujete. Moderní multifunkční LCD displej je velmi dobře čitelný. Nabízí funkce jako digitální otáčkoměr, digitální rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní i celkové počítadlo najetých motohodin, palivoměr, hodiny a všechny potřebné kontrolky.

Typ: čtyřtaktní jednoválec SOHC, EFI Siemens
Objem: 561 cm3
Vrtání x zdvih: Ø 97 x 79,2 mm
Kompresní poměr: 10.2 : 1
Výkon: 31,4 kW (off-road)
Max. točivý moment: 53,6 Nm /5500 min-1 (off-road)
Chlazení: kapalinou + elektrický ventilátor
Hnací systém
Pohon: 2x4 / 4x4, elektricky přepínatelný
Převodovka: automatická - CVT variátor se zpátečkou, L/H/N/R, brzdění motorem
Uzávěrka diferenciálu: přední, elektricky ovládaná
Koncový převod: kardanem, vpředu i vzadu
Podvozek
Zavěšení přední: nezávislá dvojitá A-ramena
Zavěšení zadní: nezávislá dvojitá A-ramena
Pérování přední: hydraulické tlumiče + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin
Pérování zadní: hydraulické tlumiče + pětipolohově nastavitelné předpětí pružin
Brzdy přední: 2x hydraulická kotoučová
Brzdy zadní: 1x hydraulická kotoučová
Pneumatiky přední: AT25 x 8 - 12
Pneumatiky zadní: AT25 x 10 - 12
Rozměry a hmotnosti
Celková délka: 1950 mm
Celková šířka: 1240 mm
Celková výška: 1410 mm
Světlá výška: 305 mm
Výška sedla: 940 mm
Rozvor: 1290 mm
Provozní hmotnost: 416 kg
Palivová nádrž: 15 l

Přístroje a osvětlení

Digitální multifinkční displej s funkcemi: otáčkoměr, rychloměr, maximální dosažené otáčky motoru, maximální dosažená rychlost, průměrná rychlost, 2 počítadla denní ujeté vzdálenosti, počítadlo celkově ujeté vzdálenosti, denní počitadlo najetých motohodin, celkové počitadlo najetých motohodin, palivoměr, palubní hodiny.

Kontrolky: pohon 4x4, zařazený převod, přehřátí motoru, motorový olej, ukazatele směru, osvětlení
Osvětlení: projektorové přední světlomety, LED světla pro denní svícení, LED blikače, koncová a brzdová světla

Výbava
Homologované tažné zařízení, elektrická uzávěrka předního diferenciálu, elektricky přepínatelný pohon 2x4/4x4, pancéřované brzdové hadičky, atraktivní 8paprskové hliníkové disky, značkové 25" pneumatiky, chrániče rukou na řídítkách, robustní přední rám, kvalitní naviják 3000 lbs, palubní zásuvka 12V 10A 120W.

Legislativa a schválení
Homologace pro silniční provoz: ano
Registrační značka (SPZ) v ceně (spolu se čtyřkolkou získáte čistopis Technického průkazu)

nebo nás kontaktujte