Tomahawk 400 Black Edition

Nový produkt

Skladem

136 355 Kč bez DPH
164 990 Kč

Rychlý a spolehlivý TOMAHAWK 400 bez problému zdolá jakýkoliv terén, ostrou sportovní jízdu i příjemné víkendové projížďky volnou krajinou. Stabilitu a obratnost podvozku, výkonnost spolehlivého čtyřtaktního kapalinou chlazeného jednoválce SOHC je ocenitelná pro začátečníky. Jízdu si vychutnají i zkušení jezdci. Sportovní pneumatiky v kombinaci s nízkým těžištěm a širokým rozchodem dávají této čtyřkolce optimální trakci v každých podmínkách. Díky své spolehlivosti, robustnosti, snadné ovladatelnosti a nenáročnosti na servis je model znamenitou volbou pro zájemce o sportovní čtyřkolku za velmi příznivou cenu.

Dynamický čtyřdobý kapalinou chlazený dvouventilový jednoválec o objemu 359,3 ccm zvládá ostrou sportovní jízdu i pohodové projížďky v jakémkoliv terénu. Robustní konstrukce garantuje vysokou spolehlivost a dlouhou životnost všech komponentů. Spolehlivé elektrické startování.Automatická dvourychlostní převodovka CVT známého japonského výrobce F.C.C. zajišťuje dokonale plynulou jízdu ve všech režimech a v každém terénu bez nutnosti řazení, takže se můžete 100% soustředit pouze na řízení. Další velkou výhodou této převodovky je vysoký výstupní moment při velmi nízkých otáčkách. Přenos výkonu na zadní nápravu zajišťuje řetězový převod.

Mimořádné jízdní atributy spočívají v kvalitním pérování a tuhém rámu z ocelových trubek s nízko položeným těžištěm. Přední kola jsou nezávisle zavěšena v širokých dvojitých A-ramenech, zadní náprava je odpérovaná centrální pružicí a tlumicí jednotkou s přepákováním. Výsledkem je sportovně široký snadno ovladatelný podvozek s velkou stabilitou v zatáčkách, lehkým a přesným řízením a tolerantním jízdním chováním.Výkonné hydraulické brzdy jsou dimenzovány na razantní brzdění při ostré jízdě. Tříkotoučový brzdový systém s velkými kotouči pro vysokou brzdnou sílu v jakémkoli terénu a jakémkoli zatížení. Pohodlné ovládání centrálním nožním pedálem nebo řídítkovou páčkou působící samostatně na přední kola. Lehké pneumatiky Kenda jsou známé pro svůj univerzální grip umožňující agresivní jízdu v jakémkoliv terénu. Směrový vzorek zajišťuje dokonalý záběr při vysoké rychlosti. Široké rozmístění zmenšujících se špalků umožňuje přesné řízení. Pneumatiky jsou obuté na kvalitních hliníkových discích se zpevněnými okraji a dlouhou životností.

Motor
Typ motoru: čtyřdobý jednoválec, SOHC, 4 ventily
Objem: 359,3 ccm
Kompresní poměr: 11,0
Chlazení: kapalinové, elektrický ventilátor
Zapalování: C.D.I.
Startér: elektrický
Karburátor: Mikuni BSR33
Mazání: olejová vana, oběh zajišťuje pumpa
Hnací systém
Pohon: zadní nápravy
Převodovka: sportovní variátor F.C.C. se zpátečkou (H/L/R)
Koncový převod: řetězem
Podvozek
Zavěšení přední: nezávislá dvojitá A-ramena
Zavěšení zadní: spojené (kyvná vidlice)
Pérování přední: hydraulické tlumiče, nastavitelné předpětí pružin
Pérování zadní: hydraulický tlumič, nastavitelné předpětí pružiny
Brzdy přední: 2x 165 mm hydraulické disky
Brzdy zadní: 1x 220 mm hydraulický disk
Pneu přední: AT 21x7-10
Pneu zadní: AT 20x11-9
Rozměry a hmotnosti
Celková délka: 1825 mm
Celková šířka: 1230 mm
Celková výška: 1140 mm
Výška sedadla: 870 mm
Světlá výška: 265 mm
Rozvor: 1270 mm
Hmotnost bez náplní: 217 kg
Palivová nádrž: 14,8 litrů
Ostatní vlastnosti
Tachometr / otáčkoměr: digitální / digitální
Legislativa a osvědčení
Homologace: ano / pro 2 osoby
Registrační značka (SPZ): v ceně stroje
Výbava
hliníkové nášlapy, hliníkové disky, originální ACCESS polepy od firmy 3M s dlouhou životností

nebo nás kontaktujte