DRR 100 Race Zobrazit větší

DRR 100 Race

Nový produkt

Skladem

53 711 Kč bez DPH
64 990 Kč

Unikátní dětská a juniorská čtyřkolka pro mladé šampiony s kvalitním podvozkem, silným motorem a odolnou konstrukcí, která je již v základu schopná sportovní jízdy a nasazení v závodech. Jedna z velmi populárních dětských sportovních a závodních čtyřkolek na světě. Mimořádně široká stavba, kvalitní podvozek s velkými zdvihy pérování a výkonný tříkotoučový brzdový systém posune schopnosti vašeho dítěte na zcela novou úroveň.

Vysokovýkonný kapalinou chlazený dvoudobý motor má více než dostatek síly pro agresivní výjezdy ze zatáček. Jednoduchá ovladatelnost díky citlivému a přesnému dávkování plynu. Perfektní konstrukce motoru přispívá k nízké hmotnosti čtyřkolky a nízkým nákladům na údržbu.Základem mimořádně dobrých jízdních vlastností čtyřkolky DRR100 je tuhý trubkový rám s nízkým těžištěm a kvalitními podvozkovými komponenty - předním nezávislým zavěšením na širokých dvojitých A-ramenech, tuhou a odolnou zadní osou a kvalitními tlumiči pérování. Výsledkem je nízká široká stavba s neuvěřitelnou stabilitou v zatáčkách, perfektně snadnou ovladatelností, lehkým a přesným řízením a precizním a tolerantním jízdním chováním.

Sportovní automatická převodovka umožní dítěti plně se soustředit pouze na jízdu. Podstatnou výhodou této automatické převodovky je, že zátah motoru při akceleraci je zcela plynulý a bez jakéhokoliv přerušení hnací síly při přeřazování. Zadní kola jsou poháněna řetězem, jenž je v místech, kde by s ním dítě mohlo přijít do kontaktu, bezpečně zakrytý.Kvalitní pružicí a tlumicí jednotky, vzadu s progresivní pružinou, jsou pětipolohově seřiditelné v závislosti na terénu a náročnosti tratě, rychlosti jízdy a výkonnosti dítěte. Dlouhé zdvihy pérování a optimálně sladěné tlumiče žehlí všechny terénní nerovnosti, jízda je maximálně příjemná a bezpečná. Plně nezávislé zavěšení předních kol na dvojitých lichoběžníkových ramenech umožňuje dokonalou trakci kol a tím optimální ovladatelnost v zatáčkách.Nezávislý tříkotoučový hydraulický brzdový systém je dostatečně dimenzovaný a snadno ovladatelný pomocí ručních páček na řídítkách. Nožní nášlapy tak zůstávají volné a bez překážek pro minimalizaci možnosti sklouznutí dětské nohy a umožnění bezpečného pohybu při jízdě.

Nekompromisní přístup se promítá i do konstrukce sedla. To svým tvarem umožňuje snadné přenášení váhy a poskytuje vynikající oporu při jízdě. Zároveň je dostatečně pohodlné, takže na něm dítě s úsměvem může strávit celý den. pamatováno je dokonce i na neklouzavý potah pro bezpečnou jízdu v mokru a blátě.
Když se zábava protáhne až do západu slunce, s DRR 100 bude dítě bez problému vidět na cestu. S účinným předním reflektorem a skvěle viditelným zadním světlem bezpečně najdete cestu domů i za šera.

Bezpečnost
I přes sportovní pojetí je kladen důraz na bezpečnost jízdy. Vše je tak díky mnoha bezpečnostním prvkům tak čtyřkolka sama udržuje vaše dítě v bezpečí. Mezi nejdůležitější bezpečnostní prvky patří výtrhová pojistka, zakrytý hnací řetěz, možnost omezení maximální rychlosti, jednoduché a přehledné ovládání, bezpečné brzdy se snadným ovládáním páčkami, pojistka proti nastartování motoru se zařazenou rychlostí, zakulacené hrany všech plastů bez ostrých okrajů, funkční osvětlení vpředu i vzadu, celoplošné protiskluzné nášlapy bez rušivého brzdového pedálu, nízká poloha těžiště a jedno z nejkvalitnějších odpružení na trhu. Nikdy nenechávejte na této čtyřkolce jezdit děti bez ochranné přilby, rukavic, pevných bot, řádného oblečení a chráničů kolen a loktů.Tato čtyřkolka není schválena pro jízdu ve dvou a pro jízdu na silnici a veřejných komunikacích.

Motor
Typ motoru: dvoudobý jednoválec
Objem: 89,2 ccm
Vrtání/zdvih: Ø52 x 42
Kompresní poměr: 9.1
Chlazení: kapalinové
Zapalování: C.D.I.
Startér: elektrický, záložní nožní
Karburátor: Sun World PWK 28
Hnací systém
Pohon: zadní nápravy
Převodovka: CVT Variátor (bez zpátečky)
Koncový převod: řetězem / 428H
Podvozek
Zavěšení přední: nezávislá dvojitá A-ramena
Zavěšení zadní: spojené (kyvná vidlice)
Pérování přední: hydraulické tlumiče
Pérování zadní: hydraulický tlumič
Brzdy přední: 2x 165 mm hydraulické disky
Brzdy zadní: 1x 220 mm hydraulický disk
Pneu přední: AT 19x6-10 Maxxis RAZR
Pneu zadní: AT 18x9.5-8 Kenda K530F
Rozměry a hmotnosti
Celková délka: 1480 mm
Celková šířka: 1110 mm
Celková výška: 980 mm
Výška sedadla: 710 mm
Světlá výška: 200 mm
Rozvor: 1010 mm
Hmotnost bez náplní: 127 kg
Palivová nádrž: 5 litrů

nebo nás kontaktujte